Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. 86-0519-83996829 trade@cnsankon.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Τελειώνω-προϊόν-clamper+sling-αερίζω-τούβλο-εξοπλισμός

Τελειώνω-προϊόν-clamper+sling-αερίζω-τούβλο-εξοπλισμός

December 14, 2021

Όταν η γραμμή παραγωγής του αερισμένου εξοπλισμού τούβλου παράγει το αερισμένο τούβλο, η αποδοτικότητα της αποδοτικότητας πρέπει να ασκήσει ορισμένη επίδραση στο κόστος των πωλήσεων και της τιμής, έτσι η αποδοτικότητα είναι μια σημαντική πτυχή της γραμμής παραγωγής του αερισμένου εξοπλισμού τούβλου. Από την άποψη της αποδοτικότητας παραγωγής της αερισμένης γραμμής παραγωγής εξοπλισμού τούβλου, έχουμε συλλέξει μερικές σχετικές μεθόδους που μπορούν να δοκιμαστούν μέσω αυτών των μεθόδων για να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τελειώνω-προϊόν-clamper+sling-αερίζω-τούβλο-εξοπλισμός  0

Όταν η γραμμή παραγωγής του αερισμένου εξοπλισμού τούβλου παράγει το αερισμένο τούβλο, η αποδοτικότητα της αποδοτικότητας πρέπει να ασκήσει ορισμένη επίδραση στο κόστος των πωλήσεων και της τιμής, έτσι η αποδοτικότητα είναι μια σημαντική πτυχή της γραμμής παραγωγής του αερισμένου εξοπλισμού τούβλου. Από την άποψη της αποδοτικότητας παραγωγής της αερισμένης γραμμής παραγωγής εξοπλισμού τούβλου, έχουμε συλλέξει μερικές σχετικές μεθόδους, οι οποίες μπορούν να δοκιμαστούν για να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα.

 

Καταρχάς, στο σχεδιάγραμμα διαδικασίας: στο σχεδιάγραμμα διαδικασίας, ειδικά στην κινητή διαδικασία ρίψης, ο χρόνος κάθε γερανού πρέπει να υπολογιστεί. Είναι απαραίτητο να είναι γνωστός οι χρόνοι ανύψωσης και η απόσταση του γερανού σε έναν τέμνοντα κύκλο, και να υπολογιστεί ο χρόνος ανύψωσης. Οι χρόνοι ανύψωσης, τον περισσότερο χρόνο αυτό παίρνουν. Ο συνολικός χρόνος ανύψωσης πρέπει να είναι λιγότερο ή ίσο προς ο τέμνων κύκλος, εάν είναι μεγαλύτερος από το τέμνον κύκλος ζωών, ολόκληρος ο τέμνων κύκλος θα παραταθεί.

 

Αφετέρου, στην επιλογή του αερισμένου εξοπλισμού τσιμεντένιων ογκόλιθων: το σχέδιο του αερισμένου εξοπλισμού τσιμεντένιων ογκόλιθων, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας και της παραγωγής του τέμνοντος σώματος δύο πτυχών. Στο σχέδιο, η τέμνουσα ποιότητα πρέπει να θεωρηθεί για να καλύψει τις απαιτήσεις των εθνικών προτύπων, να βελτιώσουν το κατάλληλο ποσοστό κοπής. Αφ' ενός, πρέπει να θεωρήσουμε την ακρίβεια για να είμαστε υψηλοί, κανένα διπλό βλέφαρο, κλίναμε το αεροπλάνο, το κυρτό τμήμα και άλλα φαινόμενα Αφ' ετέρου, λιγότερη εκτίμηση της γυρίζοντας δράσης, για να αποφύγει τη δόνηση παραγωγής μετακίνησης σωμάτων, κτύπημα Συγχρόνως, εξετάστε τη μη - κύβος που θεραπεύει, για να επιτύχει έξι - δευτερεύουσα αποφλοίωση.

 

Τέλος, κατά επιλογή του εξοπλισμού βοηθητικών μηχανημάτων, τη ικανότητα παραγωγής των βοηθητικών μηχανημάτων πρέπει να είναι ίση με ή μεγαλύτερη από αυτήν του αερισμένου εξοπλισμού τσιμεντένιων ογκόλιθων, και το περιθώριο παραγωγής του αερισμένου εξοπλισμού τσιμεντένιων ογκόλιθων πρέπει να ταιριάξει με, διαφορετικά το περιθώριο παραγωγής των βοηθητικών μηχανημάτων θα περιορίσει το περιθώριο παραγωγής του αερισμένου εξοπλισμού τσιμεντένιων ογκόλιθων.

Αυτές οι πτυχές έχουν επιπτώσεις στην αποδοτικότητα παραγωγής της αερισμένης γραμμής παραγωγής εξοπλισμού τούβλου, η οποία μπορεί να βελτιωθεί με να δοκιμάσει αυτές τις πτυχές.