Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. 86-0519-83996829 trade@cnsankon.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Νότια Αμερική,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική

 • Μάρκες

  SANKON

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  100~200

 • Ετήσιες πωλήσεις

  100million-200 million

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2007

 • Εξαγωγή pc

  20% - 30%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-0519-83996829

Εισαγωγή

Στο παρελθόν γνωστό ως Co. εξοπλισμού αυτοματοποίησης Wuxi SANKON, το ΕΠΕ, Co. τεχνολογίας οικοδομικών υλικών Jiangsu SANKON είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη και την παραγωγή μιας πλήρους σειράς των αποστειρωμένων αερισμένων συγκεκριμένων μηχανών (AAC) και των γραμμών παραγωγής AAC. Από το 2007, έχουμε εισαγάγει διάφορους νέους τύπους του εξοπλισμού οικοδομικών υλικών. Έχουμε αναλύσει ενεργά την τεχνολογία εξεχουσών θέσεων από σε όλο τον κόσμο και έχουμε διαμορφώσει μια επαγγελματική ομάδα τεχνολογίας που στρέφεται στην ανάπτυξη του εξοπλισμού νέας και επεξεργασίας διέγερσης.

Τον Ιούλιο του 2014, η Co. τεχνολογίας οικοδομικών υλικών Jiangsu SANKON, ΕΠΕ ιδρύθηκε επίσημα στην κωμόπολη Chuanjiang, περιοχή Xinbei, πόλη Changzhou, επαρχία Jiangsu, με ένα εργοστάσιο που καλύπτει 44700 τετραγωνικά μέτρα. Σήμερα, έχουμε περισσότερους από 200 υπαλλήλους. Οι μηχανές AAC που κατασκευάζονται από SANKON έχουν εξαχθεί σε ένα ευρύ φάσμα των χωρών, όπως τη Ρωσία, Ινδία, Ιράν, Σαουδική Αραβία, Μαλαισία, Ινδονησία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και περισσότερο.

Επαγγελματισμός
SANKON έχει εστιάσει πάντα στο σχέδιο και την παραγωγή των μηχανών υψηλής αποδοτικότητας AAC, με συνέπεια τη συσσώρευση των πολύτιμων τεχνικών εμπειρίας και εφαρμοσμένης μηχανικής.

Η τεχνική ομάδα μας αποτελείται από τους εμπειρογνώμονες με περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία AAC. Είναι επαγγελματίες με την πείρα στο σχεδιασμό προγράμματος, τις διαδικασίες παραγωγής, και τον έλεγχο λεπτομέρειας. Μερικοί απ' αυτούς εργασμένοι για το ίδρυμα της Κίνας AAC προτού να έρθουν σε SANKON, κατόπιν έστρεψαν τις όλες προσπάθειές τους στη βιομηχανία AAC.

Με αυτήν την άριστη τεχνική ομάδα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις λύσεις και τον εξοπλισμό πελατών που καλύπτει όλες τις σχετικές ποιοτικές απαιτήσεις παραγωγής, καθώς επίσης και οι κατασκευαστές οικοδομικών υλικών βοήθειας μεγιστοποιούν τις οικονομικές επιστροφές τους.

Αυτόνομη παραγωγή
Με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής περισσότερων από 9 χιλιάες τόνων του εξοπλισμού και των εργαστηρίων που καλύπτουν περίπου 25 χιλιάες τετραγωνικά μέτρα, SANKON είναι σε θέση να ολοκληρώσει αυτόνομα την κατεργασία, τη ζωγραφική, τη συγκέντρωση, και τις εξεταστικές διαδικασίες. Τα μέρη όπως τους οργανισμούς μετάλλων, σταθμοί υδραυλικής πίεσης, ηλεκτρικά γραφεία ελέγχου είναι και ούτω καθεξής όλα που παράγονται από SANKON.

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα πλήρη σύνολα εξοπλισμού για τη γραμμή παραγωγής AAC. SANKON είναι επίσης ικανό να ελέγξει ακριβώς τη λειτουργία και την ποιότητα κάθε κομματιού του εξοπλισμού για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών.

Συνεχής καινοτομία
Με βάση τη γερμανική τεχνολογία, αναπτύξαμε τις γραμμές παραγωγής AAC με τις πρόσθετες προδιαγραφές. Συγχρόνως, έχουμε βελτιώσει με συνέπεια τις προσφορές εξοπλισμού μας για να ικανοποιήσουμε τις διάφορες ανάγκες των πελατών.

Για παράδειγμα, η λεπίδα που χρησιμοποιήθηκε στο χύνοντας αναμίκτη ενημερώθηκε από μια συμβατική ενιαία λεπίδα σε μια διαγώνια λεπίδα και τη λεπίδα παρεκτροπής ροής, και τώρα τα διπλά αποτελέσματα σχεδίου λεπίδων υψηλής ταχύτητας στην υψηλότερη ανακατώνοντας αποδοτικότητα. Η οδηγώντας μέθοδος ενημερώνεται από την κίνηση ζωνών στη μεταβλητή κίνηση συχνότητας καθώς τώρα άμεσα συνδέεται. Εκτός αυτού, κάθε συνδέοντας κομμάτι είναι λεπτό από εμείς που τελειώνει.

Αυτήν την περίοδο, SANKON έχει λάβει 19 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα συστατικά που εφαρμόζονται στον κόπτη AAC μας, φόρμα, κάρρο μεταφοράς για το φραγμό AAC προ-που θεραπεύει και που επεξεργάζεται κατά δεσμίδες το αυτόματο σύστημα ελέγχου.

Προοπτική αγοράς
Για πολλά χρόνια, SANKON έχει εστιάσει στην έρευνα και την ανάπτυξη των μηχανών AAC, καθώς επίσης και έχει συνεργαστεί με τους κατασκευαστές προϊόντων AAC και έχει παράσχει τις λύσεις γραμμών παραγωγής AAC σε αυτούς τους κατασκευαστές προϊόντων AAC. Έχουμε εξυπηρετήσει τις εκατοντάδες των πελατών στη βιομηχανία οικοδομικών υλικών και έχουμε επιτύχει τον ευρύ έπαινο.

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε αναπτυχθεί γρήγορα και πραγματοποιημένη αξία παραγωγής των δεκάδων των εκατομμυρίων των δολαρίων.

Ιστορία

Από το 2007, SANKON έχει στραφεί στο σχέδιο, την κατασκευή και την εγκατάσταση του φραγμού AAC/του εξοπλισμού παραγωγής επιτροπής. Εντούτοις, είμαστε περισσότερο από ένας προμηθευτής εξοπλισμού AAC, είμαστε επίσης ικανοί να παρέχουμε τις μεταβλητές λύσεις εγκαταστάσεων φραγμών AAC στους πελάτες.

Μιας στάσης υπηρεσία
Εάν θέλετε να χτίσετε εγκαταστάσεις AAC, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις μιας στάσης υπηρεσίες από το σχέδιο, που αγοράζουν στην εγκατάσταση και τη συντήρηση.

Η κατασκευή των προϊόντων AAC είναι ένα συστηματικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει 9 τμήματα και δωδεκάδες των κομματιών του εξοπλισμού. Εάν ψάξετε για τον εξοπλισμό ένα προς ένα, θα κοστίσει εσείς μια σημαντική ποσότητα του χρόνου και των χρημάτων. Εκτός αυτού, είναι επίσης ενοχλητικό για την επιτόπιες εγκατάσταση και τη συντήρηση. Έτσι γιατί να μην επιλέξετε έναν επαγγελματικό προμηθευτή που μπορεί να παρέχει σε σας όλο τον εξοπλισμό πρέπει να δημιουργήσετε το α πλήρως - λειτουργική γραμμή παραγωγής AAC;

Σχέδιο λύσης
SANKON μπορεί να παρέχει τις εξειδικευμένες γραμμές παραγωγής AAC ανάλογα με την ικανότητα, την απαίτηση αυτοματοποίησης και το σχεδιάγραμμα εγκαταστάσεων. Από την πλήρως αυτόματη παραγωγή στην ημιαυτόματη παραγωγή, και από την ετήσια παραγωγή 50 χιλιάες μ3 στην ετήσια παραγωγή 600 χιλιάες μ3, έχουμε μια σειρά των επιτυχών παραδειγμάτων.

Προσφέρουμε επίσης τις υπηρεσίες που προσαρμόζονται συγκεκριμένα στους πελάτες που είναι νέοι στη βιομηχανία όπως η καθοδήγηση παραγωγής και η αναφορά τύπου.

Εξοπλισμός
Με ένα εργοστάσιο που καλύπτει 25000m2, SANKON ενεργοποιεί τα εξειδικευμένα εργαστήρια που επανδρώνονται από τους πεπειραμένους εργαζομένους για να τελειώσουν την απαλοιφή, επεξεργαμένος, συγκεντρώνοντας και εξεταστικός τις διαδικασίες στη μηχανή. Με τους πλήρεις πόρους για την παραγωγή, όλος ο εξοπλισμός που εξάγεται σε όλο τον κόσμο στη γραμμή παραγωγής AAC κατασκευάζεται από μας.

Εάν οι πελάτες έχουν τις ειδικές απαιτήσεις για τον εξοπλισμό, είμαστε επίσης ικανοί να σχεδιάσουμε τον προσαρμοσμένο εξοπλισμό για τους πελάτες.

Επιτόπια εγκατάσταση
Θα στείλουμε 3 μηχανικούς επιτόπιους για την εγκατάσταση εξοπλισμού, την εγκατάσταση υδραυλικών συστημάτων και την ηλεκτρονική εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου σε 3 μήνες. Μετά από να ολοκληρώσουν την εγκατάσταση, οι μηχανικοί μας θα εκπαιδεύσουν τους πελάτες στη λειτουργία και τη συντήρηση κάθε μέρους στη γραμμή παραγωγής AAC.

Μακροπρόθεσμη συντήρηση
Υψηλός μας - η ποιοτική υπηρεσία δεν θα τελειώσει με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Θα στείλουμε τους μηχανικούς για να επισκεφτούμε την περιοχή σας κάθε χρόνο, προκειμένου να βρεθούν ενεργά και να λυθούν οποιαδήποτε προβλήματα.

Σε μετα-σκηνική λειτουργία, εάν οι πελάτες αντιμετωπίσουν τα προβλήματα δύσκολα να λύσουν, θα βοηθήσουμε τους πελάτες με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το τηλέφωνο και το σε απευθείας σύνδεση βίντεο. Εάν είναι δύσκολο να λυθούν τα προβλήματα μακρινά, μπορούμε επίσης να στείλουμε τους επαγγελματικούς μηχανικούς μας στην περιοχή.

Βελτίωση γραμμών παραγωγής
Εάν είστε κύριος ήδη μιας γραμμής παραγωγής AAC, αλλά θέλετε να επεκτείνετε την κλίμακα παραγωγής ή να μειώσετε τα κόστη εργασίας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναβαθμίσετε τη γραμμή παραγωγής. Έχουμε τα άφθονα επιτυχή παραδείγματα αυτού.

Ένα ολόκληρο πρόγραμμα βελτίωσης γραμμών παραγωγής περιλαμβάνει τις διαδικασίες όπως το προκαταρκτικό σχέδιο λύσης, την επικοινωνία και την τροποποίηση λύσης, την κατασκευή εξοπλισμού, την επιτόπια εγκατάσταση, την υπηρεσία μεταπωλήσεων, κ.λπ. Μπορείτε να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο λίγος χρόνο μετά από το upgradation με την άφθονη εμπειρία μας.

SANKON απασχολεί μια άριστη ομάδα πωλήσεων. Σε SANKON, από το CEO στον πωλητή, όλα τα μέλη προσωπικού έχουν λάβει την επαγγελματική κατάρτιση. Με το άριστο μάρκετινγκ οι δυνατότητες και η άφθονη εμπειρία σχεδιάζουν σε λύση και επίλυση προβλήματος, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις λύσεις πελατών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το αρχείο μας: Για να εξασφαλίσουν κανονική λειτουργία, όλες οι διαδικασίες διάρκεσαν μόνο 20 ημέρες από τη σύμβαση υπογράφοντας σε όλη την εγκατάσταση εξοπλισμού.

Προσαρμοσμένος εξοπλισμός
Με βάση τη γνώση για τη γραμμή παραγωγής επιτροπής AAC και τη γραμμή παραγωγής φραγμών AAC, καθώς επίσης και την άφθονη εμπειρία για την κατασκευή εξοπλισμού, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τους πελάτες κάποιος προσαρμοσμένος εξοπλισμός σύμφωνα με τις ανάγκες. Μπορούμε να παρέχουμε τη γρήγορη και αξιόπιστη λύση κανένα θέμα που θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο παλαιό εξοπλισμό ή θέλετε να αναβαθμίσετε τη γραμμή παραγωγής.

Υπηρεσία

Εκτός από τα πλήρη σύνολα εξοπλισμού για τις γραμμές παραγωγής AAC, SANKON προσφέρει επίσης στους πελάτες ένα τις υπηρεσίες στάσεων, όπως η τεχνική υποστήριξη, η εγκατάσταση και η ανάθεση, η κατάρτιση, κ.λπ.

 
 
 
 • Pre-Sales καθοδήγηση
 • SANKON θα σχεδιάσει τη γραμμή παραγωγής AAC σύμφωνα με τις απαιτήσεις όρου και πελατών onsite σχετικά με την ικανότητα και την αυτοματοποίηση.
 • Με περισσότερο από 20 έτος εμπειρίας στην επεξεργασία και το σχέδιο εξοπλισμού, SANKON κρατά διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Εκτός αυτού, οι περισσότεροι από τους τεχνικούς SANKON μπορούν ανεξάρτητα να ολοκληρώσουν τη διαδικασία από pre-sales το σχέδιο στην καθοδήγηση διαδικασίας παραγωγής.
 • Εγκατάσταση
 • Γενικά, διαρκεί περίπου 3 μήνες για να εγκαταστήσει ολόκληρη τη γραμμή παραγωγής AAC. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, θα στείλουμε 3 μηχανικούς για την επιτόπια καθοδήγηση.
 • Ο μηχανικός αρμόδιος για την εγκατάσταση εξοπλισμού θα έρθει μαζί με τον εξοπλισμό. Οι άλλοι δύο μηχανικοί αρμόδιοι για την εγκατάσταση υδραυλικών συστημάτων και την ηλεκτρονική εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου αντίστοιχα θα έρθουν αργότερα για ολόκληρη την καθοδήγηση γραμμών παραγωγής.
 • Κατάρτιση
 • Όταν ολόκληρη η γραμμή παραγωγής εγκαθίσταται εντελώς, οι μηχανικοί μας θα εκπαιδεύσουν τους πελάτες στην περιοχή για τη λειτουργία και τη διατήρηση. Θα εκπαιδεύσουμε τους πελάτες για να εξασφαλίσουμε λεπτομερώς ότι οι πελάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τις μηχανές κατάλληλα.
 • Θα στείλουμε το μηχανικό υπηρεσίας μας στην περιοχή κάθε χρόνο για ενεργά να βοηθήσουμε τους πελάτες να βρούν και να λύσουν τα προβλήματα.
 • Συντήρηση
 • Σε μετα-σκηνική λειτουργία, εάν οι πελάτες αντιμετωπίσουν τα προβλήματα δύσκολα να λύσουν, θα βοηθήσουμε τους πελάτες με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το τηλέφωνο και το σε απευθείας σύνδεση βίντεο.
 • Εάν είναι δύσκολο να λύσουν τα προβλήματα μακρινά, μπορούμε επίσης να στείλουμε τους επαγγελματικούς μηχανικούς μας στην περιοχή σας.

Η ομάδα μας

Ικανότητες
 
Ικανότητες


Καλύπτοντας περίπου 25000 τετραγωνικά μέτρα, τα εργαστήρια SANKON περιλαμβάνουν κυρίως: το υδραυλικό εργαστήριο, επεξεργαμένος το εργαστήριο στη μηχανή, χρωματίζοντας το εργαστήριο, το ηλεκτρονικό εργαστήριο ελέγχου, το εργαστήριο συγκέντρωσης και το εργαστήριο ποιοτικής επιθεώρησης. Η ετήσια παραγωγή του εξοπλισμού επιτροπής AAC μπορεί να επιτύχει περισσότερους από 9000 τόνους.

 

Υδραυλικό εργαστήριο

Υδραυλικό εργαστήριο


Το υδραυλικό εργαστήριο προβλέπει τη λίπανση και την εξουσία για την πλήρη γραμμή παραγωγής φραγμών AAC. Το υδραυλικό εργαστήριο αναπτύσσεται από τους μηχανικούς μας, τα μέρη του υδραυλικού εργαστηρίου παράγονται από τους εργαζομένους μας. Και το υδραυλικό εργαστήριο είναι εγκατεστημένο και ανατεθειμένο από το προσωπικό εγκαταστάσεών μας.

 

Κατεργασία του εργαστηρίου

 • CNC τόρνος
  CNC τόρνος

  Η λειτουργώντας διάμετρος για αυτόν τον CNC τόρνο είναι μέγιστο 300mm. Ο CNC τόρνος μπορεί να επιτύχει το ομοιόμορφο λάθος των ανταλλακτικών, που οδηγούν στη σταθερή ακρίβεια.

 • Μεγάλο μπλέντερ
  Μεγάλο μπλέντερ

  Το μεγάλο μπλέντερ χρησιμοποιείται στο δευτερεύον πιάτο μίγματος και αυξάνει τη δύναμη του δευτερεύοντος πιάτου.

 • Μηχανή άλεσης Plano
  Μηχανή άλεσης Plano

  η μηχανή άλεσης plano 3m×8m μπορεί να επιτύχει την μηχανή-διαμόρφωση για έναν χρόνο.

 

Χρωματίζοντας εργαστήριο

Χρωματίζοντας εργαστήριο


1: Καθαρισμός
2: Κοινός χειρισμός σκόνης συγκόλλησης
3: Λείανση επιφάνειας
4: αιθάλη που φυσά, πρώτη αντιοξειδωτική ζωγραφική
5: Δεύτερη ζωγραφική από τον εξοπλισμό ψεκασμού τόξων

 

Ηλεκτρονικό εργαστήριο ελέγχου

Ηλεκτρονικό εργαστήριο ελέγχου


Το ηλεκτρονικό γραφείο ελέγχου χρησιμοποιείται για να ελέγξει ολόκληρη τη διαδικασία στη γραμμή παραγωγής.
Δύο τύποι ηλεκτρονικών συστημάτων λειτουργίας ελέγχου είναι προαιρετικοί για τους πελάτες: χειρωνακτικό σύστημα λειτουργίας και σύστημα λειτουργίας υπολογιστών.
Τα ηλεκτρονικά συστατικά υιοθετούν κυρίως το εμπορικό σήμα Siemens και της Mitsubishi.

 

Εργαστήριο ποιοτικής επιθεώρησης

 • Τελειωμένος - εργαστήριο προϊόντων
  Τελειωμένος - εργαστήριο προϊόντων
 • Αποθήκη εμπορευμάτων μερών
  Αποθήκη εμπορευμάτων μερών
 

Θα ταξινομήσουμε τα διαφορετικά ανταλλακτικά και τα ημιτελή προϊόντα στη διαφορετική περιοχή. Όλες οι πρώτες ύλες, ημιτελή προϊόντα και τελειωμένος - τα προϊόντα θα επιθεωρηθούν. Μόνο τα προϊόντα που περνούν την ποιοτική επιθεώρηση θα τεθούν στην αποθήκευση και θα παραδοθούν.

 • Ανίχνευση κατακορύφου
  Ανίχνευση κατακορύφου
 • Ανίχνευση παραλληλισμού
  Ανίχνευση παραλληλισμού
 • Εσωτερικός άντεξε την ανίχνευση
  Εσωτερικός άντεξε την ανίχνευση