Co. τεχνολογίας οικοδομικών υλικών Sankon Jiangsu, ΕΠΕ.

Σπίτι
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd.

Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd. Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : SANKON
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 100million-200 million
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Στο παρελθόν γνωστό ως Co. εξοπλισμού αυτοματοποίησης Wuxi SANKON, το ΕΠΕ, Co. τεχνολογίας οικοδομικών υλικών Jiangsu SANKON είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη και την παραγωγή μιας πλήρους σειράς των αποστειρωμένων αερισμένων συγκεκριμένων μηχανών (AAC) και των γραμμών παραγωγής AAC. Από το 2007, έχουμε εισαγάγει διάφορους νέους τύπους του εξοπλισμού οικοδομικών υλικών. Έχουμε αναλύσει ενεργά την τεχνολογία εξεχουσών θέσεων από σε όλο τον κόσμο και έχουμε διαμορφώσει μια επαγγελματική ομάδα τεχνολογίας που στρέφεται στην ανάπτυξη του εξοπλισμού νέας και επεξεργασίας διέγερσης.

Τον Ιούλιο του 2014, η Co. τεχνολογίας οικοδομικών υλικών Jiangsu SANKON, ΕΠΕ ιδρύθηκε επίσημα στην κωμόπολη Chuanjiang, περιοχή Xinbei, πόλη Changzhou, επαρχία Jiangsu, με ένα εργοστάσιο που καλύπτει 44700 τετραγωνικά μέτρα. Σήμερα, έχουμε περισσότερους από 200 υπαλλήλους. Οι μηχανές AAC που κατασκευάζονται από SANKON έχουν εξαχθεί σε ένα ευρύ φάσμα των χωρών, όπως τη Ρωσία, Ινδία, Ιράν, Σαουδική Αραβία, Μαλαισία, Ινδονησία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και περισσότερο.

Επαγγελματισμός
SANKON έχει εστιάσει πάντα στο σχέδιο και την παραγωγή των μηχανών υψηλής αποδοτικότητας AAC, με συνέπεια τη συσσώρευση των πολύτιμων τεχνικών εμπειρίας και εφαρμοσμένης μηχανικής.

Η τεχνική ομάδα μας αποτελείται από τους εμπειρογνώμονες με περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία AAC. Είναι επαγγελματίες με την πείρα στο σχεδιασμό προγράμματος, τις διαδικασίες παραγωγής, και τον έλεγχο λεπτομέρειας. Μερικοί απ' αυτούς εργασμένοι για το ίδρυμα της Κίνας AAC προτού να έρθουν σε SANKON, κατόπιν έστρεψαν τις όλες προσπάθειές τους στη βιομηχανία AAC.

Με αυτήν την άριστη τεχνική ομάδα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις λύσεις και τον εξοπλισμό πελατών που καλύπτει όλες τις σχετικές ποιοτικές απαιτήσεις παραγωγής, καθώς επίσης και οι κατασκευαστές οικοδομικών υλικών βοήθειας μεγιστοποιούν τις οικονομικές επιστροφές τους.

Αυτόνομη παραγωγή
Με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής περισσότερων από 9 χιλιάες τόνων του εξοπλισμού και των εργαστηρίων που καλύπτουν περίπου 25 χιλιάες τετραγωνικά μέτρα, SANKON είναι σε θέση να ολοκληρώσει αυτόνομα την κατεργασία, τη ζωγραφική, τη συγκέντρωση, και τις εξεταστικές διαδικασίες. Τα μέρη όπως τους οργανισμούς μετάλλων, σταθμοί υδραυλικής πίεσης, ηλεκτρικά γραφεία ελέγχου είναι και ούτω καθεξής όλα που παράγονται από SANKON.

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα πλήρη σύνολα εξοπλισμού για τη γραμμή παραγωγής AAC. SANKON είναι επίσης ικανό να ελέγξει ακριβώς τη λειτουργία και την ποιότητα κάθε κομματιού του εξοπλισμού για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών.

Συνεχής καινοτομία
Με βάση τη γερμανική τεχνολογία, αναπτύξαμε τις γραμμές παραγωγής AAC με τις πρόσθετες προδιαγραφές. Συγχρόνως, έχουμε βελτιώσει με συνέπεια τις προσφορές εξοπλισμού μας για να ικανοποιήσουμε τις διάφορες ανάγκες των πελατών.

Για παράδειγμα, η λεπίδα που χρησιμοποιήθηκε στο χύνοντας αναμίκτη ενημερώθηκε από μια συμβατική ενιαία λεπίδα σε μια διαγώνια λεπίδα και τη λεπίδα παρεκτροπής ροής, και τώρα τα διπλά αποτελέσματα σχεδίου λεπίδων υψηλής ταχύτητας στην υψηλότερη ανακατώνοντας αποδοτικότητα. Η οδηγώντας μέθοδος ενημερώνεται από την κίνηση ζωνών στη μεταβλητή κίνηση συχνότητας καθώς τώρα άμεσα συνδέεται. Εκτός αυτού, κάθε συνδέοντας κομμάτι είναι λεπτό από εμείς που τελειώνει.

Αυτήν την περίοδο, SANKON έχει λάβει 19 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα συστατικά που εφαρμόζονται στον κόπτη AAC μας, φόρμα, κάρρο μεταφοράς για το φραγμό AAC προ-που θεραπεύει και που επεξεργάζεται κατά δεσμίδες το αυτόματο σύστημα ελέγχου.

Προοπτική αγοράς
Για πολλά χρόνια, SANKON έχει εστιάσει στην έρευνα και την ανάπτυξη των μηχανών AAC, καθώς επίσης και έχει συνεργαστεί με τους κατασκευαστές προϊόντων AAC και έχει παράσχει τις λύσεις γραμμών παραγωγής AAC σε αυτούς τους κατασκευαστές προϊόντων AAC. Έχουμε εξυπηρετήσει τις εκατοντάδες των πελατών στη βιομηχανία οικοδομικών υλικών και έχουμε επιτύχει τον ευρύ έπαινο.

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε αναπτυχθεί γρήγορα και πραγματοποιημένη αξία παραγωγής των δεκάδων των εκατομμυρίων των δολαρίων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu Sankon Building Materials Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Rita

Τηλ.:: +86 15006121086

Φαξ: 86-0519-83996829

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς